×
Paspauskite, jei norite matyti daugiau prekių.
No products were found.
×

Laidas pajungimui prie PC USB 3.2 A - Type C, 5 m Meta Quest / Pico 4

Būtina naudoti su prisegimo dirželiu. 

DaugiauShow less
35,00 €
Turime parduotuvėje
Prekės kodas:
5876
rating Perskaitykite apžvalgą
Vidutinis įvertinimas: 5/5 Atsiliepimų skaičius: 1

Mūsų privatumo politika

Mūsų privatumo politikoje paaiškinami mūsų principai renkant, tvarkant ir saugant jūsų informaciją. Šioje politikoje konkrečiai paaiškinama, kaip naudojame slapukus, taip pat kokios yra jūsų galimybės juos kontroliuoti.

  • 1 Kas yra slapukai?

    Slapukai - tai maži tekstiniuose failuose saugomi duomenys, kurie įrašomi jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje, kai svetainės įkeliamos į naršyklę. Jie plačiai naudojami norint "įsiminti" jus ir jūsų nuostatas vieno apsilankymo metu arba pakartotinai apsilankius kelis kartus.

  • 2 Kaip naudojame slapukus?

    Slapukus naudojame įvairiais tikslais. Kai kurie slapukai reikalingi dėl techninių priežasčių; kai kurie leidžia lankytojams ir registruotiems naudotojams pritaikyti asmeninę patirtį.

  • 3 Slapukų kontrolė

    Lankytojai gali pageidauti apriboti slapukų naudojimą arba visiškai neleisti jų nustatyti. Jei išjungsite slapukus, turėkite omenyje, kad kai kurios mūsų svetainės funkcijos gali veikti netinkamai.

  • 4 Mūsų renkama informacija

    Informaciją apie jus renkame tik turėdami tam priežastį, pavyzdžiui, norėdami teikti savo paslaugas, bendrauti su jumis arba tobulinti savo paslaugas.

Esame įsipareigoję išlaikyti savo svetainės lankytojų pasitikėjimą. Mes nerenkame, neparduodame, neišnuomojame ir neperduodame el. pašto sąrašų ar bet kokių duomenų kitoms bendrovėms ir įmonėms. Peržiūrėkite mūsų privatumo politikos puslapį ir perskaitykite išsamią informaciją apie tai, kada ir kodėl renkame jūsų asmeninę informaciją, kaip ją naudojame, kokiomis ribotomis sąlygomis galime ją atskleisti kitiems ir kaip ją saugome.

Periodiškai galime keisti slapukus ir privatumo politiką. Ši politika galioja nuo 2018 m. gegužės 24 d.

Aprašymas

Wide compatibility: USB 3.2 Gen1 A to C cable for Oculus Quest 2 Link is perfectly compatible with with Oculus Quest. Also suitable for connecting other USB devices. A USB-A to USB-C adapter is included.

Appropriate length for a better VR experience: the length of Tiergrade Oculus cable is 5m, so you can experience the games freely and flexibly in a wider range of motion and have a better VR gaming experience.

FAST DATA TRANSFER AND CHARGING - Our Oculus Link cable supports speeds of up to 5Gbps without delay, ensuring a smooth gaming experience. When playing, the Quest headset is charging. [Please make sure you connect the cable to the USB3.0/3.1 interface on the motherboard or GPU]

90 degree angle design: the ergonomic design makes the connection between the cable for Oculus Quest tighter and more stable, preventing the cable from being easily disconnected during play.

Locking and Tensile Strength: This cable for Oculus Link is made of high quality nylon braid with higher toughness, abrasion resistance and tensile strength, extending the service life.

DaugiauShow less
Prekė detaliau
5876

Charakteristikos

Garantinis aptarnavimas
24 mėnesiai
Tinka ir QUEST 3
rating 5
Prieš pirkdamas, kažkaip sunkiai radau, kur būtų tikrai garantuotai ir aiškiai parašyta, kad tinka su Quest 3. Bet natūrali logika imponavo, kad turi tikti. Atsakymas - tinka. Žaidžiant nuo PC su QUEST 3 neįkrauna, bet pagrindinė funkcija veikia.Taip pat, kas svarstote, ar sudėtinga - ne, parsisiunčiama programėlė į PC ir tada sujungus Quest 3 įrenginyje beliaka priimti mygtuko paspaudimų sujungimą. Taip gaunama VR aplinka (Quest native) į kompiuterį - kur programas ir ekranus dėliojatės aplink save kaip norit. O jei nori žaidimų, tuomet dar Steam įsirašote savo kompiuteryje, kur Steam VR yra būtinas. Jį galima paleisti pirmiausia, bet paprastai jis pasileidžia ir automatiškai, jeižaidimas palaiko VR.
Jums taip pat gali patikti

Menu

Skambinti

Meniu

Mano paskyra

Sukurti nemokamą paskyrą ir stebėti įsimintas prekes.

Prisijungti