×
Paspauskite, jei norite matyti daugiau prekių.
No products were found.
×

KIWI Design Patogesnis Galvos Dirželis su Baterija 6400mAh skirtas Meta Quest 3

Prailginkite žaidimo laiką - kad galėtumėte mėgautis VR su "Quest 3", KIWI dizaino "Comfort Battery" galvos dirželiui pasirinktos pramoninės klasės baterijos. Įmontuotos 6400 mAh baterijos gali prailginti 2-4 valandas (priklausomai nuo apkrovos) papildomo žaidimo laiko.

DaugiauShow less
99,00 €
Paskutinė prekė
Prekės kodas:
6518

Mūsų privatumo politika

Mūsų privatumo politikoje paaiškinami mūsų principai renkant, tvarkant ir saugant jūsų informaciją. Šioje politikoje konkrečiai paaiškinama, kaip naudojame slapukus, taip pat kokios yra jūsų galimybės juos kontroliuoti.

  • 1 Kas yra slapukai?

    Slapukai - tai maži tekstiniuose failuose saugomi duomenys, kurie įrašomi jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje, kai svetainės įkeliamos į naršyklę. Jie plačiai naudojami norint "įsiminti" jus ir jūsų nuostatas vieno apsilankymo metu arba pakartotinai apsilankius kelis kartus.

  • 2 Kaip naudojame slapukus?

    Slapukus naudojame įvairiais tikslais. Kai kurie slapukai reikalingi dėl techninių priežasčių; kai kurie leidžia lankytojams ir registruotiems naudotojams pritaikyti asmeninę patirtį.

  • 3 Slapukų kontrolė

    Lankytojai gali pageidauti apriboti slapukų naudojimą arba visiškai neleisti jų nustatyti. Jei išjungsite slapukus, turėkite omenyje, kad kai kurios mūsų svetainės funkcijos gali veikti netinkamai.

  • 4 Mūsų renkama informacija

    Informaciją apie jus renkame tik turėdami tam priežastį, pavyzdžiui, norėdami teikti savo paslaugas, bendrauti su jumis arba tobulinti savo paslaugas.

Esame įsipareigoję išlaikyti savo svetainės lankytojų pasitikėjimą. Mes nerenkame, neparduodame, neišnuomojame ir neperduodame el. pašto sąrašų ar bet kokių duomenų kitoms bendrovėms ir įmonėms. Peržiūrėkite mūsų privatumo politikos puslapį ir perskaitykite išsamią informaciją apie tai, kada ir kodėl renkame jūsų asmeninę informaciją, kaip ją naudojame, kokiomis ribotomis sąlygomis galime ją atskleisti kitiems ir kaip ją saugome.

Periodiškai galime keisti slapukus ir privatumo politiką. Ši politika galioja nuo 2018 m. gegužės 24 d.

Aprašymas

Originalus dizainas - Originali 52° nuimamo sujungimo konstrukcija, reguliuojamas lankstas leidžia lengvai pakelti VR akinius.

Itin patvarus - atlaiko daugiau kaip 10 000 lenkimo ir atstatymo ciklų, laboratoriškai išbandytas ypatingas tvirtumas, ilgaamžiškumas ir ilgaamžės šoninės juostelės.

Puikiai priglunda - KIWI Design patogus laikiklis užtikrina puikų stabilumą, išlaikydamas "Quest 3" ant veido.

"Memory foam" pagalvėlė - pirmos kartos KIWI dizaino "Comfort Head Strap" konstrukcijos privalumai, praplėsta viršutinė dirželio pagalvėlė ir sustiprinta galvos pagalvėlė bei minkštas PU odos paviršius.

Aukštos kokybės baterija - siekdami užtikrinti aukščiausią kokybę, "Quest 3" galvos dirželiui su baterija parinkome pramoninės klasės didelio energijos tankio "Amprius" bateriją. Įmontuota 6400 mAh baterija gali užtikrinti 2-4 valandų (priklausomai nuo apkrovos) papildomą baterijos veikimo laiką.

Pastaba - Kad galėtumėte naudoti kuo ilgiau, rekomenduojame prijungti galvos dirželį su baterija, kai "Quest 3" akumuliatoriaus lygis yra 80 % ar daugiau.

24 mėnesių garantija - gaminiui suteikiama 24 mėnesių garantija nuo pirminio įsigijimo datos.

DaugiauShow less
Prekė detaliau
6518

Charakteristikos

Garantinis aptarnavimas
24 mėnesiai
Jums taip pat gali patikti

Menu

Skambinti

Meniu

Mano paskyra

Sukurti nemokamą paskyrą ir stebėti įsimintas prekes.

Prisijungti