×
Paspauskite, jei norite matyti daugiau prekių.
No products were found.
×

VR Akiniai Meta Quest 3 512GB

728,90 €
Turime parduotuvėje
Prekės kodas:
6116
rating Skaityti 3 atsiliepimus
Vidutinis įvertinimas: 5/5 Atsiliepimų skaičius: 3

Mūsų privatumo politika

Mūsų privatumo politikoje paaiškinami mūsų principai renkant, tvarkant ir saugant jūsų informaciją. Šioje politikoje konkrečiai paaiškinama, kaip naudojame slapukus, taip pat kokios yra jūsų galimybės juos kontroliuoti.

  • 1 Kas yra slapukai?

    Slapukai - tai maži tekstiniuose failuose saugomi duomenys, kurie įrašomi jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje, kai svetainės įkeliamos į naršyklę. Jie plačiai naudojami norint "įsiminti" jus ir jūsų nuostatas vieno apsilankymo metu arba pakartotinai apsilankius kelis kartus.

  • 2 Kaip naudojame slapukus?

    Slapukus naudojame įvairiais tikslais. Kai kurie slapukai reikalingi dėl techninių priežasčių; kai kurie leidžia lankytojams ir registruotiems naudotojams pritaikyti asmeninę patirtį.

  • 3 Slapukų kontrolė

    Lankytojai gali pageidauti apriboti slapukų naudojimą arba visiškai neleisti jų nustatyti. Jei išjungsite slapukus, turėkite omenyje, kad kai kurios mūsų svetainės funkcijos gali veikti netinkamai.

  • 4 Mūsų renkama informacija

    Informaciją apie jus renkame tik turėdami tam priežastį, pavyzdžiui, norėdami teikti savo paslaugas, bendrauti su jumis arba tobulinti savo paslaugas.

Esame įsipareigoję išlaikyti savo svetainės lankytojų pasitikėjimą. Mes nerenkame, neparduodame, neišnuomojame ir neperduodame el. pašto sąrašų ar bet kokių duomenų kitoms bendrovėms ir įmonėms. Peržiūrėkite mūsų privatumo politikos puslapį ir perskaitykite išsamią informaciją apie tai, kada ir kodėl renkame jūsų asmeninę informaciją, kaip ją naudojame, kokiomis ribotomis sąlygomis galime ją atskleisti kitiems ir kaip ją saugome.

Periodiškai galime keisti slapukus ir privatumo politiką. Ši politika galioja nuo 2018 m. gegužės 24 d.

Aprašymas

Naujos kartos virtuali realybė: ko tikėtis iš „Meta Quest 3“ VR akinių

Būsimas „Meta Quest 3“ pasiūlys daugybę įspūdingų atnaujinimų ir pažangiausių funkcijų, todėl tai yra stiprus variantas tiems, kurie svarsto galimybę atnaujinti dabartinę „Meta Quest 2“ įrangą arba tai yra pirmieji VR. Štai ko galite tikėtis iš šio labai laukto įrenginio:

Patobulintas našumas ir grafika

Sklandant gandams apie galingą naują procesorių ir pažangias GPU galimybes, „Meta Quest 3“ žada žymiai geresnį našumą, palyginti su jo pirmtaku – užtikrina sklandesnį žaidimą ir dar tikroviškesnį vaizdą.

Platesnis matymo laukas (FOV)

Didesnis FOV leis vartotojams labiau pasinerti į virtualius pasaulius, kai jie tyrinės turtingus kraštovaizdžius su precedento neturinčiu aiškumu ir detalumu.

Patobulintas komfortas ir ergonomika

Remdamiesi „Meta Quest 2“ dizaino patobulinimais, tikimės, kad naujasis modelis dar labiau padidins naudotojo patogumą dėl patobulinto svorio paskirstymo, reguliuojamų dirželių ir papildomų paminkštinimo galimybių.

Patobulinti stebėjimo ir valdikliai

Atnaujinta sekimo technologija gali užtikrinti didesnį tikslumą ir palaikyti rankinio sekimo funkciją. Be to, pertvarkyti valdikliai galėtų pasiūlyti geresnę ergonomiką ir patobulintas haptic grįžtamojo ryšio funkcijas.

Jei šiuo metu naudojate „Meta Quest 2“ ar kitus VR akinius, pvz., „Pico 4“, bet trokštate labiau įtraukiančių potyrių su didesniu grafiniu tikslumu, gali būti verta apsvarstyti galimybę atnaujinti į būsimą Meta Quest 3. Tačiau prieš priimant bet kokius sprendimus dėl atnaujinimo būtina įvertinti, ar šie galimi patobulinimai atitinka jūsų konkrečius poreikius!

Sekite oficialius pranešimus apie specifikacijas apsilankę mūsų svetainėje Kinect.lt. Būkite pasiruošę – kai pasirodys šis novatoriškas įrenginys; mes patenkinsime visus jūsų virtualios realybės poreikius!

DaugiauShow less
Prekė detaliau
6116

Charakteristikos

Spalva
Balta
Meta Quest 3 512GB
rating 5
Labai patogus bei greitas aptarnavimas. Gavau VR akinius būtent tą deiną, kuri buvo nurodyta.
Adekvati kaina, palyginus su kitoms parduotuvėm.
Tikrai rekomenduoju.
Puikus
rating 5
Labai patiko šie VR akiniai, rekomenduoju
QUEST 3 - manau, kad verta.
rating 5
Nors esu čiupinėjęs ne vieną kartą Quest 2 - ryškumas vis tiek nustebino. Internete sklindantis pagrindinis minusas, kad batareika laiko tik iki 2h man didelės įtakos nepadarė: Pagrindis tikslas buvo prisiversti daugiau judėti - pavyko. Vienai sportinei sesijai pilnai užtenka ir 1h. Įkrovimas greitas - kaip telefono greitojo krovimo rėžimo. Taip pat, jei bus naudojamas Quest Link (laidas nuo PC), tuomet jo trukmė dar pailgėja. Kam smalsu,Half-Life Alyx palieką įspūdį ir žaidžiamas pilnavertiškai. Kitas pastebėjimas - jei turite kokių 20k išorinę bateriją, kuris turi usb-c portą 60W (paprastai skirta krauti nešiomanus kompiuterius), tai galite tą batareiką įsimesti į kišenę ir sujungti su įrenginiu - krauna, o jei nekrauna tai stabiliai neiškrauna Quest. Resume - nesigailiu ir pirkau 2 (su žmona abu aktyviai naudojamės).
Jums taip pat gali patikti

Menu

Skambinti

Meniu

Mano paskyra

Sukurti nemokamą paskyrą ir stebėti įsimintas prekes.

Prisijungti