×
Paspauskite, jei norite matyti daugiau prekių.
No products were found.
×

Venom 1100 mAh įkraunami balti akumuliatoriai (2x) Xbox One / Xbox Series S/X

Pora Venom baltų pakraunamų akumuliatorių. Galima žaisti ir kraunant su komplektuojamu USB-C laidu. 

DaugiauShow less
25,00 €
Išparduota
Pranešti man, kai tik atsiras
Prekės kodas:
30979

Mūsų privatumo politika

Mūsų privatumo politikoje paaiškinami mūsų principai renkant, tvarkant ir saugant jūsų informaciją. Šioje politikoje konkrečiai paaiškinama, kaip naudojame slapukus, taip pat kokios yra jūsų galimybės juos kontroliuoti.

  • 1 Kas yra slapukai?

    Slapukai - tai maži tekstiniuose failuose saugomi duomenys, kurie įrašomi jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje, kai svetainės įkeliamos į naršyklę. Jie plačiai naudojami norint "įsiminti" jus ir jūsų nuostatas vieno apsilankymo metu arba pakartotinai apsilankius kelis kartus.

  • 2 Kaip naudojame slapukus?

    Slapukus naudojame įvairiais tikslais. Kai kurie slapukai reikalingi dėl techninių priežasčių; kai kurie leidžia lankytojams ir registruotiems naudotojams pritaikyti asmeninę patirtį.

  • 3 Slapukų kontrolė

    Lankytojai gali pageidauti apriboti slapukų naudojimą arba visiškai neleisti jų nustatyti. Jei išjungsite slapukus, turėkite omenyje, kad kai kurios mūsų svetainės funkcijos gali veikti netinkamai.

  • 4 Mūsų renkama informacija

    Informaciją apie jus renkame tik turėdami tam priežastį, pavyzdžiui, norėdami teikti savo paslaugas, bendrauti su jumis arba tobulinti savo paslaugas.

Esame įsipareigoję išlaikyti savo svetainės lankytojų pasitikėjimą. Mes nerenkame, neparduodame, neišnuomojame ir neperduodame el. pašto sąrašų ar bet kokių duomenų kitoms bendrovėms ir įmonėms. Peržiūrėkite mūsų privatumo politikos puslapį ir perskaitykite išsamią informaciją apie tai, kada ir kodėl renkame jūsų asmeninę informaciją, kaip ją naudojame, kokiomis ribotomis sąlygomis galime ją atskleisti kitiems ir kaip ją saugome.

Periodiškai galime keisti slapukus ir privatumo politiką. Ši politika galioja nuo 2018 m. gegužės 24 d.

Aprašymas

Mėgaukitės dar ilgesniu žaidimo laiku su didelės talpos akumuliatorių paketu, skirtu oficialiam „Xbox“ valdikliui. Šios aukščiausios klasės baterijos pasižymi galinga 1100 mAh talpa, todėl galėsite žaisti iki 50 % ilgiau nei su standartinėmis baterijomis. Mūsų įkraunamos baterijos panaikina būtinybę nuolat keisti valdiklio baterijas brangiomis vienkartinėmis ir padeda taupyti pinigus bei tausoti planetą! Akumuliatorių paketai komplektuojami su dvigubos išvesties USB įkrovimo kabeliu, kuriuo vienu metu galima įkrauti abu akumuliatorius. 3 metrų ilgio laidas užtikrina lanksčią įkrovimo padėtį, be to, juo galima įkrauti akumuliatorius įdėjus į valdiklį, todėl galėsite tęsti žaidimą, kol bus atstatytas maitinimas. Akumuliatoriai tinka tiek naujos kartos „Xbox Series S/X“ valdikliams, tiek senesnėms versijoms, išleistoms kartu su „Xbox One“. Pakuotėje yra 4 x akumuliatorių dangteliai - 2 X serijos kartos valdikliams ir 2 „Xbox One“ kartos valdikliams - kad būtų užtikrintas suderinamumas su bet kuriuo jūsų turimu valdikliu.

DaugiauShow less
Prekė detaliau
30979

Charakteristikos

Būklė
Naujas
Spalva
Balta
Platforma
Xbox One / Xbox Series
Garantinis aptarnavimas
24 mėnesiai

Specifinė nuoroda

ean13
5031300028727
Jums taip pat gali patikti
Neseniai peržiūrėta

Menu

Skambinti

Meniu

Sukurti nemokamą paskyrą ir stebėti įsimintas prekes.

Prisijungti