×
Paspauskite, jei norite matyti daugiau prekių.
No products were found.
×

KINECT.LT Dovanų Kuponas 50 € (Skaitmeninis kodas)

Išlaisvinkite savo žaidimų visatą su KINECT.LT dovanų kortelėmis! Pagerinkite savo ar draugo žaidimo konsolėmis patirtį su naujausiais žaidimais, priedais ir dar daugiau. Pasiruoškite pasinerti į įspūdžių ir nuotykių pasaulį. Griebkite KINECT.LT dovanų kortelę 50 EUR jau šiandien ir suteikite daugiau jėgų žaidimams! Laukia žaidimų ateitis - nepraleiskite progos.

DaugiauShow less
50,00 €
Prekės kodas:
6204

Mūsų privatumo politika

Mūsų privatumo politikoje paaiškinami mūsų principai renkant, tvarkant ir saugant jūsų informaciją. Šioje politikoje konkrečiai paaiškinama, kaip naudojame slapukus, taip pat kokios yra jūsų galimybės juos kontroliuoti.

  • 1 Kas yra slapukai?

    Slapukai - tai maži tekstiniuose failuose saugomi duomenys, kurie įrašomi jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje, kai svetainės įkeliamos į naršyklę. Jie plačiai naudojami norint "įsiminti" jus ir jūsų nuostatas vieno apsilankymo metu arba pakartotinai apsilankius kelis kartus.

  • 2 Kaip naudojame slapukus?

    Slapukus naudojame įvairiais tikslais. Kai kurie slapukai reikalingi dėl techninių priežasčių; kai kurie leidžia lankytojams ir registruotiems naudotojams pritaikyti asmeninę patirtį.

  • 3 Slapukų kontrolė

    Lankytojai gali pageidauti apriboti slapukų naudojimą arba visiškai neleisti jų nustatyti. Jei išjungsite slapukus, turėkite omenyje, kad kai kurios mūsų svetainės funkcijos gali veikti netinkamai.

  • 4 Mūsų renkama informacija

    Informaciją apie jus renkame tik turėdami tam priežastį, pavyzdžiui, norėdami teikti savo paslaugas, bendrauti su jumis arba tobulinti savo paslaugas.

Esame įsipareigoję išlaikyti savo svetainės lankytojų pasitikėjimą. Mes nerenkame, neparduodame, neišnuomojame ir neperduodame el. pašto sąrašų ar bet kokių duomenų kitoms bendrovėms ir įmonėms. Peržiūrėkite mūsų privatumo politikos puslapį ir perskaitykite išsamią informaciją apie tai, kada ir kodėl renkame jūsų asmeninę informaciją, kaip ją naudojame, kokiomis ribotomis sąlygomis galime ją atskleisti kitiems ir kaip ją saugome.

Periodiškai galime keisti slapukus ir privatumo politiką. Ši politika galioja nuo 2018 m. gegužės 24 d.

Aprašymas

Dažnai užduodami klausimai:

1. Kas yra KINECT.LT dovanų kortelė?

KINECT.LT dovanų kortelė yra puikus būdas suteikti savo draugams didžiausią žaidimų laisvę. Tai iš anksto apmokėtas dovanų kuponas, leidžianti jiems pasirinkti ir įsigyti bet kurį norimą žaidimą ar žaidimų priedą iš mūsų gausios kolekcijos.

2. Kaip galiu įsigyti KINECT.LT dovanų kortelę?

Įsigyti "KINECT.LT" dovanų kortelę yra paprasta! Tiesiog apsilankykite mūsų svetainėje arba nuvykite į mūsų parduotuvę, pasirinkite norimą dovanų kortelės sumą ir įsigykite. Tai puiki dovana bet kuriam žaidimų entuziastui.

3. Kam galima naudoti dovanų kortelę?

Mūsų dovanų kortelėmis galima įsigyti bet kurį KINECT.LT esantį produktą, nesvarbu, ar tai būtų naujausi žaidimų leidiniai, priedai, ar net išankstiniai užsakymai. Jūsų dovanos gavėjas gali pasirinkti būtent tai, ko nori, be jokio streso.

4. Ar yra numatyta dovanų kortelės galiojimo data?

Nereikia skubėti! Mūsų KINECT.LT dovanų kortelės galioja 1 metus. 

5. Ar galima dovanų kortelės likutį sudengti su kitais mokėjimo būdais?

Žinoma. Jei pasirinktų produktų vertė viršija dovanų kortelės likutį, jūsų dovanos gavėjas gali lengvai padengti skirtumą bet kuriuo kitu pageidaujamu mokėjimo būdu.

6. Ar siūlote skaitmenines, ar fizines dovanų korteles?

Galite rinktis skaitmenines dovanų korteles, pristatomas el. paštu, arba fizines dovanų korteles, kurias galima pristatyti į Omnivos paštomatus, į namus per DPD kurjerį arba atsiimti Kinect.lt parduotuvėje Kaune, adresu Kuršių g. 7.

7. Kaip panaudoti dovanų kortelę?

Panaudoti dovanų kuponą yra paprasta. Atsiskaitymo puslapyje prie "Nuolaidos kodas" tiesiog įveskite unikalų dovanų kortelėje esantį kodą. Kortelės likutis bus pritaikytas pirkinio sumai. Arba atneškite Dovanų kortelės kodą gyvai adresu Kuršių g. 7, Kaunas.

8. Ar galima grąžinti pinigus už dovanų kortelę arba iškeisti ją į grynuosius?

Deja, dovanų kortelės negalima grąžinti ar pakeisti į grynuosius pinigus. Jos skirtos naudoti perkant iš KINECT.LT.

Galite rinktis skaitmenines dovanų korteles, pristatomas el. paštu, arba fizines dovanų korteles, kurias galima gražiai įteikti.

DaugiauShow less
Prekė detaliau
6204

Charakteristikos

PEGI retingas
3+
Jums taip pat gali patikti
100,00 €

Išlaisvinkite savo žaidimų visatą su KINECT.LT dovanų kortelėmis! Pagerinkite savo ar draugo žaidimo konsolėmis patirtį su naujausiais žaidimais, priedais ir dar daugiau. Pasiruoškite pasinerti į įspūdžių ir nuotykių pasaulį. Griebkite KINECT.LT dovanų kortelę 100 EUR jau šiandien ir suteikite daugiau jėgų žaidimams! Laukia žaidimų ateitis - nepraleiskite progos.

20,00 €

Išlaisvinkite savo žaidimų visatą su KINECT.LT dovanų kortelėmis! Pagerinkite savo ar draugo žaidimo konsolėmis patirtį su naujausiais žaidimais, priedais ir dar daugiau. Pasiruoškite pasinerti į įspūdžių ir nuotykių pasaulį. Griebkite KINECT.LT dovanų kortelę 20 EUR jau šiandien ir suteikite daugiau jėgų žaidimams! Laukia žaidimų ateitis - nepraleiskite progos.

15,00 €

Išlaisvinkite savo žaidimų visatą su KINECT.LT dovanų kortelėmis! Pagerinkite savo ar draugo žaidimo konsolėmis patirtį su naujausiais žaidimais, priedais ir dar daugiau. Pasiruoškite pasinerti į įspūdžių ir nuotykių pasaulį. Griebkite KINECT.LT dovanų kortelę 15 EUR jau šiandien ir suteikite daugiau jėgų žaidimams! Laukia žaidimų ateitis - nepraleiskite progos.

20,00 €

Išlaisvinkite savo žaidimų visatą su KINECT.LT dovanų kortelėmis! Pagerinkite savo ar draugo žaidimo konsolėmis patirtį su naujausiais žaidimais, priedais ir dar daugiau. Pasiruoškite pasinerti į įspūdžių ir nuotykių pasaulį. Griebkite KINECT.LT dovanų kortelę 20 EUR jau šiandien ir suteikite daugiau jėgų žaidimams! Laukia žaidimų ateitis - nepraleiskite progos.

15,00 €

Išlaisvinkite savo žaidimų visatą su KINECT.LT dovanų kortelėmis! Pagerinkite savo ar draugo žaidimo konsolėmis patirtį su naujausiais žaidimais, priedais ir dar daugiau. Pasiruoškite pasinerti į įspūdžių ir nuotykių pasaulį. Griebkite KINECT.LT fizinę dovanų kortelę 15 EUR jau šiandien ir suteikite daugiau jėgų žaidimams! Laukia žaidimų ateitis - nepraleiskite progos.

30,00 €

Išlaisvinkite savo žaidimų visatą su KINECT.LT dovanų kortelėmis! Pagerinkite savo ar draugo žaidimo konsolėmis patirtį su naujausiais žaidimais, priedais ir dar daugiau. Pasiruoškite pasinerti į įspūdžių ir nuotykių pasaulį. Griebkite fizinę KINECT.LT dovanų kortelę 30 EUR jau šiandien ir suteikite daugiau jėgų žaidimams! Laukia žaidimų ateitis - nepraleiskite progos.

50,00 €

Išlaisvinkite savo žaidimų visatą su KINECT.LT dovanų kortelėmis! Pagerinkite savo ar draugo žaidimo konsolėmis patirtį su naujausiais žaidimais, priedais ir dar daugiau. Pasiruoškite pasinerti į įspūdžių ir nuotykių pasaulį. Griebkite fizinę KINECT.LT dovanų kortelę 50 EUR jau šiandien ir suteikite daugiau jėgų žaidimams! Laukia žaidimų ateitis - nepraleiskite progos.

100,00 €

Išlaisvinkite savo žaidimų visatą su KINECT.LT dovanų kortelėmis! Pagerinkite savo ar draugo žaidimo konsolėmis patirtį su naujausiais žaidimais, priedais ir dar daugiau. Pasiruoškite pasinerti į įspūdžių ir nuotykių pasaulį. Griebkite fizinę KINECT.LT dovanų kortelę 100 EUR jau šiandien ir suteikite daugiau jėgų žaidimams! Laukia žaidimų ateitis - nepraleiskite progos.

Menu

Skambinti

Meniu

Mano paskyra

Sukurti nemokamą paskyrą ir stebėti įsimintas prekes.

Prisijungti