×
Paspauskite, jei norite matyti daugiau prekių.
No products were found.
×

Next Level GT Lite Simulation Cockpit Lenktynių Kedė NLR-S021

249,00 €
Paskutinė prekė
Prekės kodas:
6611

Mūsų privatumo politika

Mūsų privatumo politikoje paaiškinami mūsų principai renkant, tvarkant ir saugant jūsų informaciją. Šioje politikoje konkrečiai paaiškinama, kaip naudojame slapukus, taip pat kokios yra jūsų galimybės juos kontroliuoti.

  • 1 Kas yra slapukai?

    Slapukai - tai maži tekstiniuose failuose saugomi duomenys, kurie įrašomi jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje, kai svetainės įkeliamos į naršyklę. Jie plačiai naudojami norint "įsiminti" jus ir jūsų nuostatas vieno apsilankymo metu arba pakartotinai apsilankius kelis kartus.

  • 2 Kaip naudojame slapukus?

    Slapukus naudojame įvairiais tikslais. Kai kurie slapukai reikalingi dėl techninių priežasčių; kai kurie leidžia lankytojams ir registruotiems naudotojams pritaikyti asmeninę patirtį.

  • 3 Slapukų kontrolė

    Lankytojai gali pageidauti apriboti slapukų naudojimą arba visiškai neleisti jų nustatyti. Jei išjungsite slapukus, turėkite omenyje, kad kai kurios mūsų svetainės funkcijos gali veikti netinkamai.

  • 4 Mūsų renkama informacija

    Informaciją apie jus renkame tik turėdami tam priežastį, pavyzdžiui, norėdami teikti savo paslaugas, bendrauti su jumis arba tobulinti savo paslaugas.

Esame įsipareigoję išlaikyti savo svetainės lankytojų pasitikėjimą. Mes nerenkame, neparduodame, neišnuomojame ir neperduodame el. pašto sąrašų ar bet kokių duomenų kitoms bendrovėms ir įmonėms. Peržiūrėkite mūsų privatumo politikos puslapį ir perskaitykite išsamią informaciją apie tai, kada ir kodėl renkame jūsų asmeninę informaciją, kaip ją naudojame, kokiomis ribotomis sąlygomis galime ją atskleisti kitiems ir kaip ją saugome.

Periodiškai galime keisti slapukus ir privatumo politiką. Ši politika galioja nuo 2018 m. gegužės 24 d.

Aprašymas

Apima pavarų svirties laikiklį
Fiksuotas pedalų tvirtinimas plokščioje arba kampinėje padėtyje
Kito lygio lenktynių stebules galima greitai surinkti ir sulankstyti, kad būtų lengviau laikyti
Galima atnaujinti į skrydžio kabiną su GT Lite/F-GT Lite skrydžio paketu

FORMULA IR GT sulankstomas simuliatoriaus kabina

Pristatome mūsų pirmąją nešiojamą lenktynių kabiną „Next Level Racing® F-GT Lite“. Revoliucinis dizainas* leidžia būti tikrose lenktyninėse pozicijose tiek Formulės, tiek GT lenktynėse patogiai savo namuose. Dėl savo minimalistinio dizaino F-GT Lite yra ideali kabina bet kuriam vartotojui, turinčiam ribotą erdvę. Naudodami naujus naujoviškus Next Level Racing® Hubs, vartotojas gali greitai pakeisti lenktynių pozicijas ir rasti patogią GT ir Formula lenktynių vietą.
*laukiama patento

REVOLIUCINĖS REGULIAVIMO stebulės
„Next Level Racing® Hubs“ buvo kuriami ir kuriami daugiau nei dvejus metus, kad būtų užtikrintas didžiausias patvarumas ir tvirtumas, o kiekviena stebulė gali atlaikyti 150 kg jėgą. „Next Level Racing® Hubs“ leidžia reguliuoti skirtingą kampą, kad vartotojas užimtų patogiausią lenktynių padėtį. Dėl greito atleidimo mechanizmo stebulės turi visą reguliavimo galimybių spektrą, kad būtų galima pakeisti iš Formulės į GT. „Next Level Racing® Hubs“ taip pat yra puikus sprendimas saugojimui, o tai reiškia, kad gaminį galima sulankstyti ir laikyti po lenktynių.

FORMULIŲ IR GT RECING POZICIJOS
Naujieji „Next Level Racing® Hubs“ leidžia greitai ir lengvai reguliuoti, todėl vartotojai gali lengvai persijungti tarp GT ir „Formula“ lenktynių pozicijų. F-GT Lite suteikia dvi tikras lenktynių pozicijas, kuriomis vartotojai gali mėgautis greito atleidimo reguliavimo funkcijomis.

IŠgręžtas IR KIETAI MONTUOTAS
F-GT Lite yra iš anksto išgręžtas prie kietai pritvirtintos elektronikos, tokios kaip ratai, pavarų perjungikliai ir pedalai, kad būtų užtikrintas tvirtas lenktynių potyris, taip pat pilnas reguliavimas, kad skirtingų dydžių naudotojai galėtų rasti patogiausią lenktynių padėtį. „F-GT Lite“ yra suderinamas su visais pagrindiniais ratais ir pedalais, iš anksto išgręžtas „Logitech®“, „Thrustmaster®“, „Fanatec®“ ir palaiko ratus, kurie turi tvirtinimo galimybes. Pridedama pavarų perjungiklio atrama gali būti montuojama tiek kairėje, tiek dešinėje pusėje.

PERNEŠIMAS IR SAUGOJIMAS PAKELTAS Į KITĄ LYGĮ
Unikalaus dizaino „F-GT Lite“ susilanksto, kad būtų galima supakuoti net ir su įdiegta elektronika, todėl vartotojas gali lengvai laikyti savo kabiną, kai jis nenaudojamas, todėl tai yra puiki kabina sim lenktynininkams, kurie turi ribotą erdvę. Tai taip pat leidžia „F-GT Lite“ būti nešiojamam ir vartotojui, kai reikia, pernešti savo lenktynių sąranką iš vieno kambario į kitą.

FUNKCIJOS

  • Lengvai keičiasi iš Formulės į GT lenktynių pozicijas
  • „Next Level Racing® Hubs“ leidžia greitai reguliuotis ir yra tvirtas
  • Reguliuojamos ratų, pavarų perjungiklio ir pedalo padėtys bei kampas
  • Pavarų perjungimo atrama įtraukta ir gali būti montuojama kairėje arba dešinėje pusėje
  • Sėdynė pagaminta iš labai kvėpuojančio audinio, užtikrinančio maksimalų komfortą
  • Lengva laikyti ir nešiojama
  • Suderinamas su visais pagrindiniais ratais ir pedalais. Iš anksto išgręžta Logitech®, Thrustmaster®, Fanatec®

KAS DĖŽUTĖJE

  • Next Level Racing® F-GT Lite Cockpit rėmas
  • Instrukcijos ir įrankiai greitam ir lengvam surinkimui
  • Varžtai tvirtam rato, pavarų perjungiklio ir pedalų tvirtinimui Pavarų perjungiklio adapteris

SPECIFIKACIJOS

  • Palaikomas aukštis – 120–200 cm arba 4 pėdos – 6 pėdos 6 coliai
  • Maksimalus palaikomas svoris – 130 kg arba 287 svarai
  • Gaminio matmenys – (GT padėtis: 175 x 75 x 127 cm, 68,5 x 29,5 x 50 colių. Formulės padėtis: 164 x 75 x 94 cm, 64,5 x 29,5 x 37 colių. Sulankstytas: 75 x 40 x 19,7 x 4,7 cm )
  • Produkto svoris – 19 kg arba 42 svarai
  • Spalvotos dėžutės matmenys 77 x 67,5 x 22 cm arba 30,3 x 26,6 x 8,7 colio
  • Dėžutės svoris - 20 kg arba 44 svarai
  • Dalies numeris – NLR-S015

Pagal populiarų „Next Level Racing F-GT Lite“ dizainą „GT lite“ yra tobula sulankstoma GT padėties kabina naudotojams, kurie turi ribotą erdvę, bet vis tiek reikalauja tikroviško ir tvirto lenktynių sprendimo. Naujoviški Next Level Racing Hubs užtikrina tvirtumą ir leidžia greitai nustatyti bei lengvai sulankstyti saugojimo funkciją. *laukiama patento

REVOLIUCINIS REGULIAVIMO stebulės

IŠgręžtas, KIETAS MONTAVIMAS IR PAVARŲ PERJUNGIKLIŲ ATRAMAS

NEREIKIAMUMAS IR SAUGOJIMAS PAKELTAS Į KITĄ LYGĮ

REGULIUOJAMUMAS

REVOLIUCINĖS REGULIAVIMO stebulės

„Next Level Racing Hubs“ buvo kuriami ir kuriami daugiau nei dvejus metus, kad būtų užtikrintas didžiausias patvarumas ir tvirtumas, o kiekviena stebulė gali atlaikyti 150 kg jėgą, kad užtikrintų tvirtą lenktynių padėtį. „Next Level Racing Hubs“ taip pat yra puikus sprendimas saugojimui, o tai reiškia, kad gaminį galima sulankstyti ir laikyti po lenktynių.

IŠgręžtas, KIETAS MONTAVIMAS IR PAVARŲ PERJUNGIKLIŲ ATRAMAS

GT Lite yra iš anksto išgręžtas prie kietai pritvirtintos elektronikos, tokios kaip ratai, pavarų perjungikliai ir pedalai, kad būtų užtikrintas tvirtas lenktynių potyris, taip pat pilnas reguliavimas, kad skirtingų dydžių naudotojai galėtų rasti patogiausią lenktynių padėtį. „GT Lite“ yra suderinamas su visais pagrindiniais ratais ir pedalais, iš anksto išgręžtas „Logitech“, „Thrustmaster“, „Fanatec“ ir palaiko ratus, kurie turi tvirtinimo galimybes. Pridedama pavarų perjungiklio atrama gali būti montuojama tiek kairėje, tiek dešinėje pusėje.

„Next Level Racing GT Lite“ unikalus dizainas sulankstomas, kad būtų galima supakuoti net su įdiegta elektronika, todėl vartotojas gali lengvai laikyti savo kabiną, kai jis nenaudojamas, todėl tai yra puiki kabina sim lenktynininkams, kurie turi ribotą erdvę. Tai taip pat leidžia GT Lite būti nešiojamam ir vartotojui, kai reikia, perkelti savo lenktynių sąranką iš vieno kambario į kitą.

„Next Level Racing GT Lite“ reguliuojama rato plokštė yra iš anksto išgręžta visų pagrindinių prekės ženklų ratams, tokiems kaip „Logitech“, „Thrustmaster“ ir „Fanatec“. Jis taip pat reguliuoja atstumą ir kampą, kad tiktų visiems vartotojams.

DaugiauShow less
Prekė detaliau
6611

Charakteristikos

Būklė
Naujas
Spalva
Juoda
Garantinis aptarnavimas
24 mėnesiai
Jums taip pat gali patikti

Menu

Skambinti

Meniu

Mano paskyra

Sukurti nemokamą paskyrą ir stebėti įsimintas prekes.

Prisijungti