×
Paspauskite, jei norite matyti daugiau prekių.
No products were found.
×

Arlo Ultra2 XL 4K Belaidės Kameros (2) Laukui

Aukšos raiškos Arlo Ultra XL 2 (4K) belaidės stebėjimo kameros. Patogu realiu laiku stebėti per programėlę ar žiūrėti įrašyą į debesį medžiagą (reikalinga narystė).

DaugiauShow less
599,00 €
Turime parduotuvėje

Užsisakykite dabar ir gaukite...

šiandien   -  Kinect.lt parduotuvė Kaune (Nemokamai)

tarp pr 21 spalio ir an 22 spalio   -  Omniva paštomatas (5,00 €)

tarp pr 21 spalio ir an 22 spalio   -  Pristatymas į namus / biurą (7,50 €)

tarp pr 21 spalio ir an 22 spalio   -  Pristatymas į paštomatą (4,15 €)

Prekės kodas:
30970

Mūsų privatumo politika

Mūsų privatumo politikoje paaiškinami mūsų principai renkant, tvarkant ir saugant jūsų informaciją. Šioje politikoje konkrečiai paaiškinama, kaip naudojame slapukus, taip pat kokios yra jūsų galimybės juos kontroliuoti.

  • 1 Kas yra slapukai?

    Slapukai - tai maži tekstiniuose failuose saugomi duomenys, kurie įrašomi jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje, kai svetainės įkeliamos į naršyklę. Jie plačiai naudojami norint "įsiminti" jus ir jūsų nuostatas vieno apsilankymo metu arba pakartotinai apsilankius kelis kartus.

  • 2 Kaip naudojame slapukus?

    Slapukus naudojame įvairiais tikslais. Kai kurie slapukai reikalingi dėl techninių priežasčių; kai kurie leidžia lankytojams ir registruotiems naudotojams pritaikyti asmeninę patirtį.

  • 3 Slapukų kontrolė

    Lankytojai gali pageidauti apriboti slapukų naudojimą arba visiškai neleisti jų nustatyti. Jei išjungsite slapukus, turėkite omenyje, kad kai kurios mūsų svetainės funkcijos gali veikti netinkamai.

  • 4 Mūsų renkama informacija

    Informaciją apie jus renkame tik turėdami tam priežastį, pavyzdžiui, norėdami teikti savo paslaugas, bendrauti su jumis arba tobulinti savo paslaugas.

Esame įsipareigoję išlaikyti savo svetainės lankytojų pasitikėjimą. Mes nerenkame, neparduodame, neišnuomojame ir neperduodame el. pašto sąrašų ar bet kokių duomenų kitoms bendrovėms ir įmonėms. Peržiūrėkite mūsų privatumo politikos puslapį ir perskaitykite išsamią informaciją apie tai, kada ir kodėl renkame jūsų asmeninę informaciją, kaip ją naudojame, kokiomis ribotomis sąlygomis galime ją atskleisti kitiems ir kaip ją saugome.

Periodiškai galime keisti slapukus ir privatumo politiką. Ši politika galioja nuo 2018 m. gegužės 24 d.

Aprašymas

Vieno iš laimingo naudotojo atsiliepimas: 

"Jau kurį laiką turiu „Arlo“ kameras. Nusprendžiau pereiti prie naujausios jų versijos. Nors jos brangios, jų kokybė labai gera. Nuo ankstesnių versijų vaizdo kokybė labai pagerėjo. Labai patogi sekimo funkcija, nes ji seka žmogų ir automatiškai jį priartina. Vienintelis trūkumas - baterijos veikimo laikas, „Arlo“ pateikia dideles pretenzijas, tačiau pastebėjau, kad įjungus dažniausiai naudojamus nustatymus baterija išsikrauna daug greičiau, nei tikėtasi. Taip pat nusipirkau atskiras baterijas ir įkroviklį, kad prireikus būtų galima greitai pakeisti baterijas. Pirkčiau dar kartą."

Pagrindinės funkcijos ir privalumai apie Arlo Ultra 2 kameros.

4K VIDEO + spalvotas naktinis matymas: mūsų „Ultra 4K“ vaizdo įrašas su HD raiška ir 2 naktinio matymo režimais (spalvotas, juodai baltas) leidžia jums jaustis saugiai ir užtikrinti geriausią aiškumą; Mūsų lauko apsaugos kamera turi prožektoriaus apšvietimą iki 5 m atstumu, todėl galite stebėti visus lankytojus, tiek norimus, tiek nepageidaujamus, kai esate vieni namuose, darbe ar net užsienyje.

Laidinė lauko vaizdo stebėjimo kamera + 12 MĖNESIŲ* akumuliatorius: „Arlo“ 4K apsaugos kamerų sistema komplektuojama su ilgai veikiančiu įkraunamu akumuliatoriumi (priklausomai nuo naudojimo); Arba galite atsisakyti akumuliatoriaus įkrovimo ir vietoj to naudoti saulės bateriją (parduodama atskirai) su savo cctv kamerų sistemomis, kad sukurtumėte saulės apsaugos kamerų sistemą

Be prenumeratos: mūsų akumuliatorinės lauko apsaugos kameros komplekte yra judesio aptikimo iki 7;5 m atstumu funkcija, dvipusis garsas, tiesioginė transliacija ir nemokama bandomoji „Arlo“ saugios prenumeratos versija; „Arlo“ saugo jūsų duomenis ir užtikrina jų privatumą; Pasitikrinkite savo šunį, katę, kūdikį, siuntinį ar net automobilį naudodamiesi „Arlo Secure“ programėle.

SU ARLO SECURE prenumerata: padidinkite savo saugumą naudodami mūsų debesų saugyklą ir išsaugotą vaizdo įrašų biblioteką (parduodama atskirai); Išbandykite pažangų judesio aptikimą, kai suveikia asmuo, gyvūnas, transporto priemonė ar siuntinys; Pritaikykite pranešimus su pritaikomomis veiklos zonomis; Naudokitės papildoma garantija, kad į programą įtrauktas kameros pakeitimas nuo vagystės; Atšaukite bet kada.

2 METŲ GARANTIJA + VERISURE PARTNERYSTĖ: „Arlo“ yra patikima „Verisure“ partnerė ir Europoje apdovanojimus pelniusi apsaugos kamerų bendrovė; Papildykite savo darbo ir namų saugumą naudodami „Arlo“ vidaus kameras ir lauko apsaugos kameras, prožektoriaus kamerą ir vaizdo durų skambučius; Visiems „Arlo“ gaminiams suteikiama 2 metų garantija.

Dėl 180° plataus apžvalgos kampo galite stebėti, kas vyksta bet kuriuo paros metu, bet kuriuo metu;

IŠMANIŲJŲ ĮRENGINIŲ IR PLATFORMŲ INTEGRACIJA: „Ultra 2“ serija suderinama su išmaniaisiais namais ir išmaniaisiais įrenginiais, nes mūsų ‚Arlo Secure‘ programėlę galima naudoti mobiliajame telefone, išmaniajame laikrodyje ar net planšetiniame kompiuteryje: „Amazon Alexa“, ‚Google Assistant‘, ‚Apple HomeKit‘ su ‚Smart Hub‘, ‚Samsung SmartThings‘ ir IFTTT

Atsparumas vandeniui + sirena: mūsų apsaugos kameros turi sireną, kad atbaidytų nepageidaujamus svečius, ir netgi gali būti naudojamos kaip kameros gyvūnams augintiniams; Visos „Arlo“ kameros yra atsparios vandeniui dėl mūsų IP65 sertifikuoto korpuso konstrukcijos; Belaidė „Ultra 2“ belaidė „Wi-Fi“ kamera su „microSD“ kortele veikia nuo -20 °C iki 45 °C temperatūroje ir bet kokiomis oro sąlygomis, nepriklausomai nuo to, ar lyja, ar šviečia.

LENGVAS ĮSPĖJIMAS + 12 kartų priartinimas: 12 kartų priartinimas leidžia priartinti nepageidaujamų svečių veidus ir užfiksuoti detales, kad galėtumėte padėti policijai, jei nutiktų blogiausia; „Arlo Secure“ programėlę lengva įdiegti, prie jos pridedamos žingsnis po žingsnio instrukcijos, padedančios įrengti akumuliatorinę apsaugos kamerą.

TRIUKŠMO SLOPINIMAS + VIETINĖ SAUGYKLA: Be to, su „Micro SD“ suderinama bazinė stotelė (pridedama), kurioje telpa 128gb / 256gb „micro SD“ kortelė (neįtraukta), kad būtų pakankamai vietos saugojimui.

DaugiauShow less
Prekė detaliau
30970

Charakteristikos

Spalva
Balta
4K resoliucijos palaikymas
Yra
Garantinis aptarnavimas
24 mėnesiai

Specifinė nuoroda

ean13
0193108143615
Jums taip pat gali patikti
Neseniai peržiūrėta

Menu

Skambinti

Meniu

Sukurti nemokamą paskyrą ir stebėti įsimintas prekes.

Prisijungti