×
Paspauskite, jei norite matyti daugiau prekių.
No products were found.
×

Marvel’s Spider-Man 2 PS5

Įsitrauk į veiksmą kartu su Žmonėmis-Vorais Piteriu ir Milesu geriausiame PS5 nuotykyje! Išlaisvink naujas galias, keisk herojus ir kaip niekada anksčiau stokis į kovą su kultiniais piktadariais. Keliaukite po išplėstą "Marvel" Niujorką, naudokitės prieinamumo funkcijomis ir patirkite Spider-Man'ą kaip niekada anksčiau. Pasiruoškite tinklais mosuoti, suptis ir gelbėti miestą stilingai!

DaugiauShow less
54,90 €
Išparduota
Pranešti man, kai tik atsiras
Prekės kodas:
6175
rating Perskaitykite apžvalgą
Vidutinis įvertinimas: 5/5 Atsiliepimų skaičius: 1

Mūsų privatumo politika

Mūsų privatumo politikoje paaiškinami mūsų principai renkant, tvarkant ir saugant jūsų informaciją. Šioje politikoje konkrečiai paaiškinama, kaip naudojame slapukus, taip pat kokios yra jūsų galimybės juos kontroliuoti.

  • 1 Kas yra slapukai?

    Slapukai - tai maži tekstiniuose failuose saugomi duomenys, kurie įrašomi jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje, kai svetainės įkeliamos į naršyklę. Jie plačiai naudojami norint "įsiminti" jus ir jūsų nuostatas vieno apsilankymo metu arba pakartotinai apsilankius kelis kartus.

  • 2 Kaip naudojame slapukus?

    Slapukus naudojame įvairiais tikslais. Kai kurie slapukai reikalingi dėl techninių priežasčių; kai kurie leidžia lankytojams ir registruotiems naudotojams pritaikyti asmeninę patirtį.

  • 3 Slapukų kontrolė

    Lankytojai gali pageidauti apriboti slapukų naudojimą arba visiškai neleisti jų nustatyti. Jei išjungsite slapukus, turėkite omenyje, kad kai kurios mūsų svetainės funkcijos gali veikti netinkamai.

  • 4 Mūsų renkama informacija

    Informaciją apie jus renkame tik turėdami tam priežastį, pavyzdžiui, norėdami teikti savo paslaugas, bendrauti su jumis arba tobulinti savo paslaugas.

Esame įsipareigoję išlaikyti savo svetainės lankytojų pasitikėjimą. Mes nerenkame, neparduodame, neišnuomojame ir neperduodame el. pašto sąrašų ar bet kokių duomenų kitoms bendrovėms ir įmonėms. Peržiūrėkite mūsų privatumo politikos puslapį ir perskaitykite išsamią informaciją apie tai, kada ir kodėl renkame jūsų asmeninę informaciją, kaip ją naudojame, kokiomis ribotomis sąlygomis galime ją atskleisti kitiems ir kaip ją saugome.

Periodiškai galime keisti slapukus ir privatumo politiką. Ši politika galioja nuo 2018 m. gegužės 24 d.

Aprašymas

Pasiruoškite svaiginančiam nuotykiui, nes "Marvel" frančizėje "Žmogus-voras" (angl. "Marvel's Spider-Man") į veiksmą grįžta Žmogus-voras Peteris Parkeris ir Milesas Moralesas. Skrisk, šokinėk ir naudokis visiškai naujais tinklo sparnais, kad galėtum keliauti po "Marvel" Niujorko platybes. Sklandžiai persikelkite tarp Peterio Parkerio ir Mileso Moraleso, kad pasinertumėte į skirtingus pasakojimus ir išlaisvintumėte neįtikėtinus naujus gebėjimus. Grėsmingas Venomas, kultinis priešas, grasina jų pasauliui, miestui ir brangiems žmonėms jų gyvenime.

Žmogaus-voro pasakojimas vystosi, kai grėsmingas simbiontas suteikia Piteriui ir Milesui neprilygstamą galią. Tai priverčia juos atlaikyti didžiausius jėgų išbandymus tiek už kaukės, tiek kasdieniame gyvenime. Derindami asmeninius įsipareigojimus, puoselėdami draugystę ir vykdydami pareigą saugoti pažeidžiamus žmones, jie leidžiasi į kelionę kaip niekada anksčiau.

Įsijauskite ne į vieno, o į dviejų žaidžiamų Žmogaus-voro vaidmenis! Sklandžiai persijunginėkite tarp šių kultinių herojų tyrinėdami didžiulį Marvel's New York. Išlaisvinkite naująjį Piterio simbiotą ir išlaisvinkite sprogstamuosius Mileso bioelektrinius nuodų gebėjimus. Atraskite tobulintiną, moderniausią technologinę įrangą, kuri praturtina kovos patirtį, suteikia daugybę žaidimo strategijų ir gilumo. Pasiruoškite kautis su klasikiniais ir naujais "Marvel" super piktadariais, įskaitant išradingą monstriškojo Venomo, negailestingojo Kraveno medžiotojo, nenuspėjamojo Driežo ir daugybės kitų!

Pasinerkite į išplėstą "Marvel" Niujorką - išsiplėtusią žaidimų aikštelę, kurioje dabar yra du nauji rajonai - Bruklinas ir Kvinsas, taip pat kultinė Konio sala.Dabar "Marvel's Spider-Man" patirtis yra prieinamesnė nei bet kada anksčiau, nes panaikintos kliūtys, kad nuotykius galėtų patirti visų gebėjimų žaidėjai. Šie patobulinimai, išplėtojantys ankstesniuose "Insomniac Games" žaidimuose padarytus žingsnius prieinamumo srityje, apima:

Žaidimas: Taikykite savo patirtį reguliuodami veiksmo greitį iki 70 %, 50 % arba 30 % įprasto greičio, o kai tik panorėsite, galėsite grįžti prie įprasto greičio.

DaugiauShow less
Prekė detaliau
6175

Charakteristikos

PEGI retingas
16+
Co-op
Nėra
Kalba žaidime
Anglų kalba (žaidimo viršelis gali būti kitos kalbos, jei prekės pavadinime nėra parašyta kitaip, žaidime yra anglų kalba)
Marvel’s Spider-Man 2 PS5
rating 5
Viskas ok
Jums taip pat gali patikti

Menu

Skambinti

Meniu

Mano paskyra

Sukurti nemokamą paskyrą ir stebėti įsimintas prekes.

Prisijungti