×
Paspauskite, jei norite matyti daugiau prekių.
No products were found.
×

Xbox Series X 1TB + Forza Horizon 5 Premium edition

Šis Xbox nepalaiko Kinect kameros!

Just dance žaidimas veikia su telefono programėle.

DaugiauShow less
479,00 €
Paskutinė prekė
Prekės kodas:
5991
rating Skaityti atsiliepimą
Vidutinis įvertinimas: 5/5 Apžvalgų skaičius: 1

Mūsų privatumo politika

Mūsų privatumo politikoje paaiškinami mūsų principai renkant, tvarkant ir saugant jūsų informaciją. Šioje politikoje konkrečiai paaiškinama, kaip naudojame slapukus, taip pat kokios yra jūsų galimybės juos kontroliuoti.

  • 1 Kas yra slapukai?

    Slapukai - tai maži tekstiniuose failuose saugomi duomenys, kurie įrašomi jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje, kai svetainės įkeliamos į naršyklę. Jie plačiai naudojami norint "įsiminti" jus ir jūsų nuostatas vieno apsilankymo metu arba pakartotinai apsilankius kelis kartus.

  • 2 Kaip naudojame slapukus?

    Slapukus naudojame įvairiais tikslais. Kai kurie slapukai reikalingi dėl techninių priežasčių; kai kurie leidžia lankytojams ir registruotiems naudotojams pritaikyti asmeninę patirtį.

  • 3 Slapukų kontrolė

    Lankytojai gali pageidauti apriboti slapukų naudojimą arba visiškai neleisti jų nustatyti. Jei išjungsite slapukus, turėkite omenyje, kad kai kurios mūsų svetainės funkcijos gali veikti netinkamai.

  • 4 Mūsų renkama informacija

    Informaciją apie jus renkame tik turėdami tam priežastį, pavyzdžiui, norėdami teikti savo paslaugas, bendrauti su jumis arba tobulinti savo paslaugas.

Esame įsipareigoję išlaikyti savo svetainės lankytojų pasitikėjimą. Mes nerenkame, neparduodame, neišnuomojame ir neperduodame el. pašto sąrašų ar bet kokių duomenų kitoms bendrovėms ir įmonėms. Peržiūrėkite mūsų privatumo politikos puslapį ir perskaitykite išsamią informaciją apie tai, kada ir kodėl renkame jūsų asmeninę informaciją, kaip ją naudojame, kokiomis ribotomis sąlygomis galime ją atskleisti kitiems ir kaip ją saugome.

Periodiškai galime keisti slapukus ir privatumo politiką. Ši politika galioja nuo 2018 m. gegužės 24 d.

Aprašymas
  • Embark on your ultimate adventure with Xbox Series X and Forza Horizon 5 Premium Edition. Explore the vibrant and ever-evolving open-world landscapes of Mexico in the world's best cars with 12 teraflops of raw graphics power, DirectX ray tracing, a custom-built SSD, and 4K gaming.
  • Boost your adventure with the Forza Horizon 5 Premium Edition, fully featured with Forza Horizon 5, add-ons like the Hot Wheels Expansion, Welcome Pack, VIP Membership, Car Pass, and the second expansion when it becomes available - all on the fastest, most powerful Xbox ever.
  • Watch out! Hit the clouds high above Mexico in the breathtaking Horizon Hot Wheels Park. Drive 10 amazing new cars. Design, build and share your own Hot Wheels adventure.
  • The Forza Horizon 5 Welcome Pack includes 5 pre-tuned cars and many other rewards.
  • Forza Horizon 5 VIP Membership includes 3 exclusive Forza Edition cars, a crown, cosmetic items, an emote and car horn, a free player house, double credits race rewards, weekly Super Wheelspins and much more.
  • With the Forza Horizon 5 Car Pass you get 42 new cars, 8 of which are Formula Drift cars.

Žengdami į naująją konsolių generaciją kartu su Xbox Series X, vidus ir programinės įrangos inovacijos leis pažinti naujas galimybes ateities žaidimuose.

Sukurtas greičiui ir spartai

Xbox "Velocity" architektūra leidžia naujas greičio ir galingumo galimybes dėl itin tobulai suderinto vidaus: specialus 1TB SSD, procesorius ir operatyvus operacinės sistemos suderinamumas perteikia ryškesnius bei sodresnius žaidimo pasaulius nei kada teko įsivaizduoti.

Žaisk daugiau, lauk mažiau

Žaidėjai patirs daugiau pačio žaidimo ir mažiau laukimo. Laukimo laikas bus ženkliai sumažintas dėka Xbox Series X procesoriaus galios.

Galingiausia sukurta konsolė

Xbox Series X yra sparčiausia kada nors sukurta konsolė, užkraunama specialiai sukurto AMD naujausios Zen 2 ir RDNA 2 architektūros procesoriaus.

Xbox Series X Semi-custom SoC Features 320-bit Memory Interface ...

12

Teraflopų galios

 


 

Tikras

4K

Žaidimas ir 8K Palaikymas

 


 

Iki 120 FPS

 


1TB  Specialiai sukurtas SSD

Daugiau atminties be kompromisų

Xbox Series X atminties padidinimo kortelė suteiks papildomai vietos žaidimams kartu su stulbinančiu greičiu bei galia. Tokia atminties kortelė atitiks konsolėje jau esančią 1TB greitąją SSD atmintį. 1TB kortelė dedasi tiesiai į konsolės gale esančią specialią jungtį.

1 terabyte storage chip plugged into the back of the Xbox Series X console


Žaidimai veikia dar geriau

Tik dėl revoliucinės Xbox "Velocity" architektūros, tūkstančiai Xbox One žaidimų, įskaitant Xbox 360 ir originalius Xbox žaidimus veiks sklandžiau, t. y. pagreitės užsikrovimo laikas, FPS (kadrai per sekundę) bus stabilesni, taip pat rezoliucija bei kokybė bus aukštesnė ant Xbox Series X konsolės.

Optimizuota Xbox Series X konsolei

Žaidimai sukurti su Xbox Series X kūrėjų rinkiniu yra suprojektuoti pranašumui dėl unikalių Xbox Series X galimybių. Tokie žaidimai perteiks nepakartojamus krovimosi laikus, grafinius vaizdus, regos laikus ir kadrus per sekundę, kurie sugebės pasiekti 120 FPS.

Kas yra Smart Delivery? Jeigu žaidimas palaiko Smart Delivery, tai reiškia, jog visada turėsite pilną prieigą prie žaidimo, nesvarbu ant kurios konsolės dabar žaidžiate.

Susipažinkite su naujuoju „Xbox“ pulteliu

Pajauskite modernizuotą „Xbox“ belaidžio pultelio dizainą, pasižymintį iškaltais paviršiais ir rafinuota geometrija, kad būtų patogesnis žaidimas. Likite nusitaikę su tekstūruota rankena ir hibridiniu D padu. Sklandžiai transliuokite ir bendrinkite turinį žaisdami. Greitai poruokite bei perjunginėkite tarp palaikomų konsolių, asmeninių kompiuterių ir mobiliųjų įrenginių.

DaugiauShow less
Prekė detaliau
5991

Charakteristikos

Vidinė atmintis
1TB SSD
4K resoliucijos palaikymas
Taip, iki 120 FPS (kadrų per sekundę)
HDR palaikymas
Yra
Garantinis aptarnavimas
24 mėnesiai

Atsiliepimai

Rašyti atsiliepimą

rating
Puiku
Greitas pristatymas, gera komunikacija
Jums taip pat gali patikti

Menu

Skambinti

Meniu

Mano paskyra

Sukurti nemokamą paskyrą ir stebėti įsimintas prekes.

Prisijungti