×
Paspauskite, jei norite matyti daugiau prekių.
No products were found.
×

Dying Light 2 Stay Human Deluxe edition Xbox One / Series X

DIDELIS ATVIRAS PASAULIS – dalyvaukite naujos tamsios eros apimto miesto gyvenime.

DaugiauShow less
40,00 €
Paskutinė prekė
Prekės kodas:
6563

Mūsų privatumo politika

Mūsų privatumo politikoje paaiškinami mūsų principai renkant, tvarkant ir saugant jūsų informaciją. Šioje politikoje konkrečiai paaiškinama, kaip naudojame slapukus, taip pat kokios yra jūsų galimybės juos kontroliuoti.

  • 1 Kas yra slapukai?

    Slapukai - tai maži tekstiniuose failuose saugomi duomenys, kurie įrašomi jūsų kompiuteryje ar kitame įrenginyje, kai svetainės įkeliamos į naršyklę. Jie plačiai naudojami norint "įsiminti" jus ir jūsų nuostatas vieno apsilankymo metu arba pakartotinai apsilankius kelis kartus.

  • 2 Kaip naudojame slapukus?

    Slapukus naudojame įvairiais tikslais. Kai kurie slapukai reikalingi dėl techninių priežasčių; kai kurie leidžia lankytojams ir registruotiems naudotojams pritaikyti asmeninę patirtį.

  • 3 Slapukų kontrolė

    Lankytojai gali pageidauti apriboti slapukų naudojimą arba visiškai neleisti jų nustatyti. Jei išjungsite slapukus, turėkite omenyje, kad kai kurios mūsų svetainės funkcijos gali veikti netinkamai.

  • 4 Mūsų renkama informacija

    Informaciją apie jus renkame tik turėdami tam priežastį, pavyzdžiui, norėdami teikti savo paslaugas, bendrauti su jumis arba tobulinti savo paslaugas.

Esame įsipareigoję išlaikyti savo svetainės lankytojų pasitikėjimą. Mes nerenkame, neparduodame, neišnuomojame ir neperduodame el. pašto sąrašų ar bet kokių duomenų kitoms bendrovėms ir įmonėms. Peržiūrėkite mūsų privatumo politikos puslapį ir perskaitykite išsamią informaciją apie tai, kada ir kodėl renkame jūsų asmeninę informaciją, kaip ją naudojame, kokiomis ribotomis sąlygomis galime ją atskleisti kitiems ir kaip ją saugome.

Periodiškai galime keisti slapukus ir privatumo politiką. Ši politika galioja nuo 2018 m. gegužės 24 d.

Aprašymas

Iš gamintojo

DL2 reklamjuostė
Pasirinkimai

Jūsų pasirinkimai, jūsų pasaulis

Jūsų pasirinkimų padariniai daro didžiulį poveikį ištisiems miesto regionams, atskleidžiant naujas žemės masyvas, tyrinėjamas sritis ir sutiktus žmones. Jūsų sprendimai unikaliai formuos jus supantį pasaulį, nes nulems visuomenės, esančios ant žlugimo slenksčio, likimą.

DL2 tamsus amžius

Šiuolaikinis tamsusis amžius

Beviltiškame mieste, kur išteklių ir galios stinga, jis nestabilus, o pasitikėjimas valdančiaisiais organais yra visiškai sumenkęs; žmonija grįžo į tamsų amžių. Civilizacijos nebėra, bet relikvijos vis dar yra. Tai žiaurus, pirmapradis ir negailestingas pasaulis – taip pat ir jo gyventojai.

DL2 zombis

Infekcija išsivystė

Visuomenė egzistuoja santykinėje saulės šviesos saugoje, o užkrėstieji slepiasi pastatų šešėliuose. Naktį užkrėstieji klajoja gatvėmis laisvai ieškodami grobio

DL2 kovos

Išskirtinis judrumas ir žiauri kova

Keliaudami nuo kuklios pradžios iki didelės galios žmogaus, turite precedento neturinčią judėjimo laisvę visame mieste, sklandžiai integruotą su žiauria pirmojo asmens kova.

Co op

2–4 žaidėjų kooperatyvo žaidimas

Žaiskite visą kampaniją bendradarbiaudami iki keturių žaidėjų. Organizuokite savo žaidimus arba prisijunkite prie kitų žaidėjų ir pamatysite, kaip jų pasirinkimai skiriasi nuo jūsų ir kaip jie suformavo savo pasaulį kitaip nei jūsiškis.

Prekės aprašymas

Daugiau nei prieš dvidešimt metų Harrane kovojome su virusu ir pralaimėjome. Dabar mes vėl pralaimime. Miestą, vieną iš paskutinių didelių žmonių gyvenviečių, drasko konfliktai. Civilizacija grįžo į tamsiuosius amžius. Ir vis dėlto mes vis dar turime vilties. Jūs esate klajoklis, turintis galią pakeisti miesto likimą. Tačiau jūsų išskirtiniai sugebėjimai turi savo kainą. Persekiojami prisiminimų, kurių negalite iššifruoti, tu pasiryžai sužinoti tiesą... ir atsiduri kovos zonoje. Tobulinkite savo įgūdžius, nes norint nugalėti priešus ir užmegzti sąjungininkus, jums reikės ir kumščių, ir proto. Atskleiskite tamsias paslaptis, slypinčias už valdžios platintojų, pasirinkite puses ir nuspręskite savo likimą. Bet kad ir kur jus nuves jūsų veiksmai, niekada nepamiršite vieno dalyko – išlikite žmogumi. Dying Light 2 Techland SA Paskelbė ir sukūrė Techland SA Visi prekių ženklai, autorių teisės ir logotipai yra atitinkamų savininkų nuosavybė. Visos teisės saugomos.

DaugiauShow less
Prekė detaliau
6563

Charakteristikos

Būklė
Naujas
PEGI retingas
18+
Žaidimo žanras
Veiksmo/Nuotykių
Offline
Yra
Co-op
Yra
Kalba žaidime
Anglų kalba (žaidimo viršelis gali būti kitos kalbos, jei prekės pavadinime nėra parašyta kitaip, žaidime yra anglų kalba)
Jums taip pat gali patikti

Menu

Skambinti

Meniu

Mano paskyra

Sukurti nemokamą paskyrą ir stebėti įsimintas prekes.

Prisijungti